Bursa Mărţişorului, pe 25 februarie, la Ploieşti. Peste 500 de locuri de muncă disponibile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 500 de locuri de muncă sunt disponibile la Bursa Mărţişorului. FOTO Adevărul Ploieşti
Peste 500 de locuri de muncă sunt disponibile la Bursa Mărţişorului. FOTO Adevărul Ploieşti

Mărţişorul ar putea veni mai devreme pentru ploieştenii care sunt în căutarea unui loc de muncă. Peste 500 de joburi vor fi în oferta bursei organizată pe 25 februarie, la Ploieşti

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează pe 25 februarie Bursa „Mărţişorului“, începând cu ora 9.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.   
   
Până în prezent au confirmat participarea 29 de agenţi economici care vor pune la dispoziţia tuturor persoanelor interesate să-şi găsească un loc de muncă, 527 posturi.

Din totalul locurilor de muncă, 478 sunt pentru studii medii, iar alte 49 pentru studii superioare. Daca aveţi experienţă în unul din domeniile confecţii (confecţioneri şi muncitori necalificaţi), servicii de pază, activităţi financiare, operatori subansamble, electromecanici, ingineri, aveţi cele mai multe şanse să vă găsiţi un loc de muncă la Bursa „Mărţişorului“.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă trebuie să se prezinte la această bursă cu CV şi cu documentele care fac dovada calificării.

Agenţii economici interesaţi să participe la eveniment mai pot anunţa oferta de locuri de muncă disponibilă la tel/fax: 0244/577.380 , e-mail: ajofm@ph.anofm.ro sau la sediul AJOFM Prahova din Ploieşti, str. Nicolae Iorga, nr. 1, etaj 1, biroul 26.  

Mai puteţi citi

Cum caută funcţionarii joburi bune pentru moldovenii întorşi din Rusia

Peste 10.800 de locuri de muncă vacante prin ANOFM. Cele mai multe sunt în Bucureşti, Cluj, Prahova şi Arad
 

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite