Au început recepţiile la Autostrada Bucureşti - Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunt şanse ca autostrada să fie inaugurată la 1 iulie, anunţă preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, care spune că premierul i-a solicitat un raport legat de evoluţia lucrărilor din judeţ. Cosma a anunţat că recepţiile au început

Lucrările la autostrada Bucureşti - Ploieşti au ajuns la faza recepţiilor, existând mari şanse ca termenul de 30 iunie pentru finalizare să fie respectat, susţine preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, după ce a inspectat stadiul lucrărilor, la cererea lui Victor Ponta. Preşedintele CJ a povestit că primul-ministru i-a solicitat, cu aproximativ trei săptămâni în urmă, un raport legat de situaţia tronsonului care tranzitează judeţul Prahova.

image

Click pe imagini pentru o fotogalerie cu stadiul lucrărilor în luna mai

CITIŢI ŞI:

VIDEO Autostrada Bucureşti - Ploieşti, cu o lună înainte de termen: gata şi nu prea

Cum arată autostrada București - Ploiești, din avion FOTO - VIDEO

Autostrada, filmată de oficialii Ministerului Transporturilor

Click pe imagini pentru fotogalerie

Aici, tronsonul final, de la Centura de Vest a Ploieştiului până în apropierea Mănăstirii Ghighiu, unde a lucrat firma lui Dorinel Umbrărescu, a fost deja recepţionat, a dezvăluit Cosma. Miercuri a început analiza pe tronsonul sudic din Prahova, de la graniţa cu judeţul Ilfov până aproape de kilometru 50.

„Victor Ponta mi-a solicitat un raport. Este posibil să se respecte termenul de 30 iunie, la limită, iar la 1 iulie să fie inaugurată, dacă nu apar lucruri de remediat. Recepţiile durează cam 15 zile, este vorba despre nişte verificări complexe, care presupun inclusiv încărcarea podurilor cu camioane pline cu marfă. În capătul dinspre Ploieşti, tronsonul a fost deja recepţionat“, ne-a declarat, miercuri, Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite