Apariţie surprinzătoare a fostului premier Adrian Năstase. S-a fotografiat într-o ţinută neglijentă alături de baronul de Prahova, Mircea Cosma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase şi Mircea Cosma FOTO Facebook/Mircea.Cosma
Adrian Năstase şi Mircea Cosma FOTO Facebook/Mircea.Cosma

O fotografie care îl surprinde pe fostul premier Adrian Năstase într-o ţinută neglijentă, în curtea vilei sale din comuna prahoveană Cornu, a fost postată pe Facebook chiar de către Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova.

Cei doi s-au întâlnit pentru a discuta despre problema autostrăzii Comarnic-Braşov, aşa cum reiese din comentariul care însoţeşte fotografia.

Surprinzător pentru apariţiile sale anterioare în care avea o ţinută impecabilă, Adrian Năstase s-a lăsat fotografiat deşi era îmbrăcat în pantaloni de trening şi într-un tricou şifonat. 

Fotografia, realizată cel mai probabil în curtea reşedinţei sale de la Cornu, a fost publicată pe pagina de Facebook a fostului baron de Prahova, Mircea Cosma. 

Adrian Năstase apare alături de Cosma, care şi-a vizitat acasă fostul şef pe linie de partid.

Sursa FOTO Facebook/Mircea.Cosma

Imagine indisponibilă

Cei doi ţin în mână o icoană, un cadou pe care Năstase i l-a dăruit oaspetelui său, aşa cum reise din explicaţiile postate de Mircea Cosma pe pagina sa de Facebook.

În comentariul care însoţeşte imaginea, fostul preşedinte al CJ Prahova susţine că unul dintre subiectele abordate în timpul vizitei a fost situaţia autostrăzii Comarnic-Braşov.

”La sfarsitul acestei analize, susţine Mircea Cosma pe pagina sa de Facebook, distinsul profesor universitar dr. Adrian Nastase mi-a oferit icoana Sfinţilor Cosma şi Damian, varianta ortodoxa. îi mulţumesc din suflet!”

Pe aceeaşi temă: 

Mircea Cosma, cercetat pentru corupţie, revine oficial în politică. Ce funcţie importantă a primit în PSD 

Dragnea nu l-a invitat pe Adrian Năstase la Congres. „Eram la Cornu şi nu am urmărit cu mare atenţie ce s-a întâmplat la Sala Palatului“

Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite