Mircea Cosma, cercetat pentru corupţie, revine oficial în politică. Ce funcţie importantă a primit în PSD

Mircea Cosma, cercetat pentru corupţie,
revine oficial în politică. Ce funcţie importantă a primit în PSD

Mircea Cosma, alături de liderii PSD

Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, revine oficial în politică. Cercetat în mai multe dosare de corupţie, Cosma a fost ales, joi 23 ianuarie, în funcţia de vicepreşedinte al PSD Prahova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mircea Cosma s-a retras din viaţa publică în anul 2016, când a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Procurorii anticorupţie din Ploieşti au cerut atunci arestarea sa preventivă şi i-au interzis să mai ocupe o funcţie în aparatul administrativ.

Timp de aproape patru ani, Cosma nu a mai avut apariţii publice la evenimente politice, deşi pe plan local era considerat liderul de facto al organizaţiei PSD Prahova.

Joi, 23 ianuarie, PSD Prahova a organizat conferinţa extraordinară pentru alegerea conducerii partidului. În cadrul acestui eveniment, Bogdan Toader a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al formaţiunii judeţene. De altfel, el a fost şi singurul candidat pentru acest post.

Mircea Cosma a ţinut un discurs în faţa membrilor PSD Prahova, în cadrul conferinţei extraordinare pentru alegeri FOTO Laura Fulgeanu-Moagher

Din biroul de conducere vor face parte, alături de Mircea Cosma, şi vicepreşedinţii Laura Moagher Fulgeanu, Cristian Ganea, Georgiana Ardeleanu, Ludmila Sfârloagă, Răzvan Ursu, Daniel Sepsi, Robert Vâscan, Radu Oprea, Florin Constantin, Andrei Nicolae, Sorin Popa, Rareş Enescu , Alexandru Hurloiu, Bucur Adrian şi Adrian Lungu.

Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, nu se regăseşte în structura de conducere a PSD Prahova, deşi este parlamentar (senator).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: