Alegeri, în luna august, la PNL Ploiești și PNL Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova
Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova

Luna viitoare se va desfășura o conferinţă judeţeană pentru alegerea noii conduceri a PNL Prahova. Actualul preşedinte, Mircea Roșca, e primul care şi-a anunţat candidatura. Tot în august sunt alegeri şi la organizaţia Ploieşti.

După schimbările din decembrie 2011 şi numirea unei structuri interimare, organizaţia Prahova a Partidului Naţional Liberal va avea, de luna viitoare, o conducere „plină". Conferinţa judeţeană a fost programată pe data de 11 august. Atunci va fi ales noul preşedinte al formaţiunii, dar vor fi stabiliţi şi membrii Biroului Judeţean, informează cotidianul Telegrama.

Cu o săptămână înainte, pe 4 august, vor avea loc alegerile în cadrul PNL Ploieşti, o altă organizaţie unde conducerea este asigurată în regim de interimat, după plecarea Cătălinei Bozianu. Fostul şi actual preşedinte interimar, George Botez, respectiv Alexandri Nicolae, sunt printre favoriţi, alături de viceprimarul Ploieştiului, Iulian Teodorescu. La judeţ, singurul care şi-a anunţat până acum candidatura este preşedintele interimar, Mircea Roşca.

Interes mare pentru liberalii prahoveni

Până la conferinţa judeţeană, în toate cele 104 filiale din Prahova urmează să aibă loc adunări generale, pentru stabilirea componenţei delegaţiilor. Cum alegerile interne stârnesc un interes foarte mare din partea membrilor, actualii responsabili ai formaţiunii politice spun că stabilirea datei în preajma referendumului i-ar putea motiva şi mai tare pe membri să devină activi.

„Profităm de această ocazie pentru a motiva oamenii din filiale să fie activi şi la referendum. De o săptămână au început adunările generale în teritoriu. Noua conducere va fi aleasă pe 11 august. Sper să fie o competiţie cinstită. Nu ştiu dacă va mai candida cineva, dar în Partidul Naţional Liberal concurenţa a adus întotdeauna lucruri pozitive. La organizaţia Ploieşti, la cum îi simt pe cei trei colegi pe care i-aţi menţionat, este posibil ca oricare dintre ei să se înscrie în cursă",a declarat Mircea Roşca, preşedintele interimar al PNL Prahova, pentru sursa citată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite