Adrian Semcu, directorul HidroPrahova, în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Semcu este cercetat pentru trafic de influenţă. FOTO Adevărul
Adrian Semcu este cercetat pentru trafic de influenţă. FOTO Adevărul

Directorul SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, şi omul de afaceri Gheorghe Boeru vor fi cercetaţi în arest la domiciliu, potrivit deciziei magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ)

Judecătorii ÎCCJ au respins, joi, propunerea procurorilor DNA Ploieşti, de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Adrian Semcu şi Gheorghe Boeru, reţinuţi miercuri într-un dosar disjuns din cel în care este cercetat Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Instanţa a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de Semcu şi Boeru, pentru o perioadă de 30 de zile, până în 10 iulie 2015, inclusiv.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Adrian Semcu este cercetat pentru trafic de influenţă, iar afaceristul Gheorghe Boeru pentru cumpărare de influenţă, dare de mită şi evaziune fiscală.

În dosar mai sunt inculpaţi deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.

Pe aceeaşi temă

INTERCEPTĂRI Caracatiţa afacerilor cu statul din Prahova. Cum se băteau „mogulii“ şi „mogulaşii“ pe banii europeni pentru canalizarea judeţului

STENOGRAME „Crin“, „Ponta“ şi „mogulul“ Ghiţă, în interceptările cu directorul reţinut al Hidro Prahova. Interceptările din dosarul directorului Hidro Prahova, Adrian Semcu, reţinut miercuri de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, conţin nume sonore, „Crin“, „Ponta“ şi mogulul „Sebastian Ghiţă“.

UPDATE Adrian Semcu, directorul general al Hidro Prahova, a fost reţinut pentru trafic de influenţă. Adrian Semcu, directorul HidroPrahova, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA Ploieşti pentru trafic de influenţă. În fosta sa calitate de vicepreşedinte al CJ Prahova, acesta a primit 100.000 de euro de la omul de afaceri Gheorghe Boeru, reţinut la rândul său de procurorii DNA

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite