Actorii de la “Toma Caragiu” din Ploieşti au impresionat spectatorii şi presa din Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul „Toma Caragiu" a fost în perioada 28 iulie - 2 august în Polonia, pentru a participa  la cea de-a XIV-a  ediţie a prestigiosului  festival teatral „Shakespeare" de la Gdansk, cu spectacolul „Furtuna", în regia lui Cristi Juncu.

Programul deplasării a cuprins pe lângă cele două reprezentaţii din 30 şi 31 iulie, de la Teatrul Miejski im.Witold Gombrowicz din Gdynia şi o amplă conferinţă de presă în data de 30 iulie, precum şi o consistentă întâlnire cu mass- media centrală din Polonia, după cea de-a doua reprezentaţie din 31 iulie.

Reprezentând România alături de trupe prestigioase din Anglia, Rusia, Franţa, Japonia, Lituania, Germania, Armenia, Ungaria şi, bineînteles Polonia, actorii au avut onoarea de a deschide Festivalul, beneficiind în campaniile de promovare ale Festivalului de o vizibilitate maximă, datorată în principal aprecierii deosebite pe care o au organizatorii faţă de scoala românească de teatru.

Ecourile de după spectacol materializate în consistenţa întâlnirii cu presa au fost deosebite, vizând în principal elogioasele aprecieri ale marelui om de teatru prof. Jerzy Limon, directorul general al Festivalului.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite