Accident pe DN1! Un șofer a căzut în prăpastie, la Posada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism a căzut într-o prăpastie de pe marginea DN1, în zona Posada, de pe Valea Prahovei. Deşi maşina a căzut de la câţiva metri, şoferul a scăpat doar cu leziuni uşoare

O maşină care cobora dinspre Braşov spre Ploieşti a părăsit carosabilul şi a căzut într-o prăpastie de pe marginea drumului. Acidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, pe Drumul Naţional 1, la kilometrul 115, în zona Posada, de pe Valea Prahovei. Autoturismul a trecut de parapeţi şi s-a oprit câţiva metri mai jos. Şoferul, aflat singur în maşină, a suferit leziuni uşoare, au anunţat reprezentanţii IPJ Prahova.

CITIŢI ŞI:

Patru persoane s-au prăbuşit cu maşina într-o prăpastie de 200 de metri şi au supravieţuit

Trei maşini implicate într-un accident pe DN1, la Posada

Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a petrecut din cauza intrării cu viteză prea mare într-o curbă foarte strânsă. Zona Posada a căpătat un renume destul de mare printre conducătorii auto în ultimii ani, din cauza numărului mare de accidente care se petrec în dreptul serpentinelor de aici.

Nu mai departe de acum două duminici, o altă maşină a căzut în gol, aproape în acelaşi loc. Şi atunci, pasagerii au scăpat cu viaţă miraculos. Citiţi AICI mai multe amănunte de la acel accident.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite