Accident cu şase victime încarcerate în zona Metro Ploieşti. A fost solicitat un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un elicopter SMURD a fost chemat la locul accidentului. FOTO Adevărul
Un elicopter SMURD a fost chemat la locul accidentului. FOTO Adevărul

Şase persoane au rămas încarcerate după ce două autoturisme s-au ciocnit violent pe DN 1, în zona Metro Ploieşti. La locul accidentului a fost solicitat şi un elicopter SMURD

Accidentul de circulaţie s-a produs în jurul orei 11.00 pe DN 1, în zona hipermarketului Metro Ploieşti, cunoscută pentru frecvenţa, dar şi pentru gravitatea evenimentelor rutiere produse aici din cauza unui sens giratoriu cu mai multe ieşiri.

Şoferul unei maşini care venea dinspre Braşov a ratat intrarea în giratoriu şi a vrut să intre în benzinăria aflată pe celălalt sens de mers, dar nu s-a asigurat şi a intrat violent intr-o maşină care circula regulamentar, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Şase persoane aflate în cele două maşini au rămas încarcerate, iar multe echipaje ale ISU Prahova şi Ambulanţei au pronit spre locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale.

Victimele au fost rănite grav, astfel că la locul accidentului a fost solicitat şi un elicopter SMURD, pregătit să prea din răniţi dacă situaţia o va impune.

Traficul în zonă este complet bulversat de intervenţia salvatorilor, pompieri, medici şi poliţişti.

Mai puteţi citi

Accident grav între Braşov şi Tărlungeni. Un mort şi trei răniţi! Accident grav astăzi, la orele prânzului, pe D.J. 103A (Braşov – Tărlungeni), într-o curbă  la stânga. „Un bărbat de 33 ani, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Tărlungeni, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi autoturismul condus de el s-a răsturnat în afara carosabilului”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Accident în lanţ pe DN1, lângă Alba Iulia: patru maşini implicate şi două persoane rănite. Patru maşini au fost implicate marţi într-un accident în lanţ ce a avut loc pe DN1, lângă Alba Iulia. Două persoane, dintre care o adolescentă de 13 ani, au fost rănite.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite