13 şoferi din Prahova au rămas fără permis auto înainte de vacanţa de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie razie

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Ploieşti, în baza unei planificări prealabile, au  desfăşurat noaptea trecută, în intervalul orar 22.00 – 01.00, o acţiune de prevenire şi combatere a cauzelor generatooare de accidente.

Au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale (14 pentru viteză excesivă), au fost retrase două certificate de înmatriculare şi reţinut un permis.

De asemenea, a fost depistat un conducător auto, care se deplasa pe strada Andrei  Mureşanu, fără a deţine permis pentru nicio categorie de vehicule. Astfel, pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere făr permis.Şi poliţiştii din Câmpina au desfăşurat o acţiune rutieră, ocazie cu care au controlat 63 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.305 lei (un permis reţinut, trei certificate de înmatriculare auto retrase).

Între orele 11 şi 13, Secţia Rurală nr. 11 Drajna a organizat şi executat o acţiune pe linie rutieră. Poliţiştii au controlat 41 de autovehicule şi au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.770 lei (un certificat de înmatriculare auto retras).  

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite