100 de ploieşteni l-au huiduit pe Traian Băsescu pentru a treia zi la rând FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele în stradă continuă şi la Ploieşti, unde peste 100 de oameni au scandat luni, până după ora 20.00, în centrul oraşulu. Oamenii au cerut, în termeni duri, demisia preşedintelui şi alegeri anticipate

Mitingul din Ploieşti a început, timid, luni la ora 14.00, însă „grosul“ s-a strâns abia după 16.00-17.00. Peste jumătate dintre ploieştenii prezenţi în faţa Palatului Administrativ în ziua a treia de proteste sunt feţe cunoscute, fiind vorba de aceleaşi persoane care au participat şi la ieşirile din weekend. Numărul protestatarilor a crescut după lăsarea serii, ajungând undeva la 100 de oameni care au scandat împotriva lui Traian Băsescu, Emil Boc şi Roberta Anastase.

Un moment aparte a fost  „vizita“ pe care le-a făcut-o primarul municipiului, Andrei Volosevici, totdată liderul PDL Ploieşti, care i-a întrebat pe protestatari dacă au nemulţumiri legate de administraţia locală şi i-a invitat pe rând, în grupuri de zece oameni, la audienţe. Până la final, pe lista întocmită de angajaţii Primăriei s-au trecut şase persoane, care urmează să fie invitate la sediul Primăriei cel mai probabil marţi. Probabil câţiva dintre ei vor veni, oricum, în faţa sediului, mai ales că mulţi protestatari au promis că vor continua huiduielile şi marţi. Mitingul din 16 ianuarie s-a încheiat după ora 20.00, desfăşurându-se paşnic. Singurul moment ieşit din comun a fost când jandarmii au raportat găsirea unui şurub aruncat de protestatari.

image

Click pe imagini pentru fotogalerie

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite