VIDEO Munţi de gunoaie după petrecerea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tot centrul oraşului a fost plin de sticle goale şi pahare de plastic Foto Laurenţiu Ionescu
Tot centrul oraşului a fost plin de sticle goale şi pahare de plastic Foto Laurenţiu Ionescu

Gunoaie din belşug, asta a rămas în Piaţa Primăriei, în urma petrecerii ce a fost dată de Revelion, pe străzi. Petrecăreţii au aruncat sticlele goale de băutură şi paharele, pe unde au apucat. Au călcat pe ele, au dat cu picioareele în ele... Tot greul a picat pe angajaţii de la Salubritate, care au făcut curat ore în şir.

Munţi de gunoaie au rămas după petrecerea de noaptea trecută organizată în Piteşti. Sticle de şampanie şi pahare goale, toate au fost aruncate la voia întâmplării. Oamenii au ignorat total coşurile pentru gunoi amenajate special. Mai mult decât atât, unii dintre ei aruncau sticlele goale, după care jonglau cu ele asemenea unei mingi de fotbal. Balamucul creat a ajuns în punctul final după cheful dat în plină stradă. Oamenii s-au retras către case, însă nu înainte de a arunca sticlele cu alcool pe care le-au consumat şi alte resturi, şerveţele, ambalaje, pe unde au apucat. Aşa s-a ajuns ca centrul municipiului să fie acoperit cu sticlele de şampanie, pahare şi alte resturi.

Pentru ca Piaţa Primăriei să redevină curată ca înainte, angajaţii de la Salubritate au fost chemaţi la serviciu. Au strâns gunoiul rămas în urma petrecăreţilor, şi asta s-a şi văzut. Deşistrăzile erau efectiv acoperită de gunoaie, curăţenia s-a terminat în mai bine de o oră. "Am strâns mult gunoi, cam două remorci, numai de aici...Unii se distreayă şi noi strângem după ei", ne-a spus unul dintre măturători. Un alt angajat de la Salubritate era mulţumit că oamenii nu au mai fost aşa de aiuriţi ca în alţi ani, când şi-au pierdut chiar genţi pline cu acte: "Nu am găsit mare lucru, câteva bancnote mici. Acestea sunt cele mai importante pierderi. Sunt infime faţă de anii trecuţi când, în euforia distracţiei, lumea şi-a pierdut acte, genţi şi chiar haine", a spus acesta. După ce au dat cu mătura preţ de mai bine de o oră şi au strâns gunoaiele, Piaţa Primăriei a redevenit curată.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite