VIDEO FOTO  Un TIR încărcat cu Dacii Duster  s-a răsturnat la ieşire din Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un TIR încărcat cu patru autoturisme Dacia Duster s-a răsturnat, în această dimineaţă, la ieşirea din Piteşti. Două autoturisme au fost avariate, pagubelel ridicându-se la mii de euro, dar erau asigurate.

Accidentul s-a petrecut în apropierea unei staţii PECO de la Podul Viilor. Şoferul, care venea dinspre Topoloveni,  a pierdut controlul volanului într-o curbă, s-a învârtit în loc, după care platforma s-a desprins şi s-a răsturnat într-o parte, fiind avariate două dintre cele patru autoturisme Duster. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită şi niciun alt autoturism nu a fost implicat în accident, ţinând cont că exista acest risc din cauza faptului că tirul a ajuns pe contrasens, oprindu-se de-a latul carosabilului. În urma impactului, rezervorul s-a spart, iarcarosabilul s-a scurs pe şosea. Unul dintre conducătorii auto aflaţi în aceele moment în tarfic a sunat la 112. La faţa locului au sosit poliţiştii dau şi pompierii, care au intervenit imediat cu o autospecială. Militarii au spălat drumul cu apă şi săpun pentru a nu exista riscul vreunei explozii, având în vedere faptul că incidental s-a petrecut la doar câţiva metri de o staţie de carburanţi.

Din cauza accidentului, circulaţia a fost blocată îngreunată în zonă mtimp de aproximativ o oră, traficul fiind deviat prin staţia de carburanţi. Pentru ca drumul să fie deblocat, cele două Dacii Duster avariate au fost coborâte de pe platformă şi puse pe roţi de către pompieri. Cauza exactă a producerii accidentului urmează să fie stabilită de poliţişti.Şoferul susţină că : ”Nu ştiu ce s-a întâmplat exact. Cred că am derapat cu maşina din cauza faptului că pe şosea era motorină”.  Oamenii legii iau în calcul şi varianta ca şoferul să fi condus cu viteză, dar ancheta va lămuri acest aspect. ”Nu se ştie deocamdată care este cauza producerii accidentului. Am demarat o anchetă şi se va stabili cu certitudine. Traficul a fost îngreunat în zonă din cauza accidentului, dar pe timpul cercetărilor la faţa locului a fost deviat prin staţia PECO”, a spus inspector principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. Pagubele se ridică la câteva mii de euro, dar din fericire, Daciile Duster erau asigurate. După circa o oră , traficul a fost reluat în zonă în condiţii normale.

                        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite