VIDEO După momentul devenit miercuri viral pe Facebook, sute de copii au cântat din nou „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!“, dar înarmaţi cu tricolorul

0
0
Foto/ video: Andy Gabriel Iancu - IPJ Argeş
Foto/ video: Andy Gabriel Iancu - IPJ Argeş

Joi, 29 noiembrie, sute de copii ai Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Piteşti au cântat din nou, după repetiţia de ieri, devenită virală pe Facebook, „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!”.  De data aceasta, elevii au interpretat varianta oficială a programului pregătit de ei pentru Ziua Naţională a României.

Vocile puştilor din clasele I-IV au răsunat de la ora 9.50, în curtea Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Piteşti, într-un grupaj de cântece patriotice.  

„Treceţi, batalioane române, Carpaţii”, a fost însă, ca şi ieri, cea mai emoţionantă interpretare. Piteştenii care locuiesc în zonă i-au filmat de la balcoane pe micii entuziaşti.

Copiii au ajuns iar pe Facebook. Filmuleţul a fost postat de un poliţist al IPJ Argeş, Andy Gabriel Iancu, cel care a urcat, şi miercuri, pe reţeaua de socializare, filmuleţul distribuit ulterior de Cosmin Enache şi devenit viral. Postarea acestuia din urmă a făcut a făcut, în doar câteva ore, peste 100.000 de vizualizări, peste 3.000 de distribuiri şi 1.200 de like-uri.

Cel care a coordonat evenimentului este directorul şcolii, dr. Marian Haiducu care, astăzi, a şi ţinut un discurs dedicat Centenarului Marii Uniri.

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Piteşti a fost înfiinţată în 1966 şi este una dintre cele mai bune şcoli din Argeş şi din ţară. De-a lungul anilor, a dat sute de olimpici naţionali şi internaţionali. Mulţi dintre ei sunt acum profesori la universităţi de top din America şi Europa de Vest.

„Treceţi, batalioane române, Carpaţii", cântat, din nou, de sute de copii

 Citeşte şi: VIDEO Cum au cântat sute de copii la unison „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!“. Momentul fascinant a devenit viral pe Facebook

Mai multe - Piteşti

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite