VIDEO Case şi maşini, mistuite de flăcări într-un incendiu izbucnit în Câmpulung Muscel. O persoană a suferit arsuri grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Case şi maşini, mistuite de flăcări. Foto ISU Argeş
Case şi maşini, mistuite de flăcări. Foto ISU Argeş

Un incendiu violent a izbucnit sâmbătă dimineaţă în municipiul Câmpulung Muscel. Trei imobile şi 11 maşini au fost afectate. Pagubele lăsate în urmă de flăcări sunt uriaşe.

UPDATE: O persoană a ajuns la spital. Este vorba de proprietarul uneia dintre case, care a suferit arsuri de gradele I, II şi III pe membrele superioare.

"În incendiu au ars două case (acoperişurile, pe o suprafaţă de 30 mp). Opt maşini sunt arse în proporţie de 50%", precizează ISU Argeş.

Din cauza propagării incendiului au fost afectate si balcoanele blocurilor din zona respectivă.

 "Cauza probabilă a incendiului estr efectul termic al curentului electric care a pornit iniţial de la una dintre case", precizează ISU Argeş.

Ştirea iniţială:

Potrivit unui bilanţ preliminar, incendiul s-a manifestat la  două case şi un garaj de pe str. IC Brătianu, dar a făcut pagube şi împrejur.

Trei autoturisme au ars cu flacără deschisă şi alte opt au fost afectate de radiaţia de căldură.

"A intervenit Detaşamentul de pompieri Câmpulung, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o ambulantă SMURD de prim ajutor. În sprijin s-a deplasat şi scara împreună cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă", precizează ISU Argeş.
 

Flăcările violente au afectat mai multe imobile

Deocamdată, nu se ştie cum a izbucnit incendiul.

Imagine indisponibilă

  Pompierii fac bilanţul şi cercetează cauza probabilă a izbucnirii incendiului. 

VIDEO Incendiu puternic la două case din Câmpulung Muscel. Au ars şi trei maşini aflate în apropiere, iar ale opt au fost avariate
VIDEO Incendiu puternic la două case din Câmpulung Muscel. Au ars şi trei maşini aflate în apropiere, iar ale opt au fost avariate

Ştire în curs de actualizare.

   

Incendiu violent în Câmpulung Muscel

Vă mai recomandăm să citiţi:

Fiul unei judecătoare din Argeş a înjunghiat doi minori. Agresorul este nepotul unui fost prefect şi parlamentar

Şcolile din Argeş vor începe cursurile pe scenariile I şi II, cu jandarmi la poartă

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite