Vicele Ionică este candidatul cu cele mai mari şanse la fotoliul de primar ... după Tudor Pendiuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionică este viceprimar al municipiului Piteşti din anul 2000
Ionică este viceprimar al municipiului Piteşti din anul 2000

Cornel Ionică (PSD), unul dintre cei doi viceprimari ai Piteştiului, cel care i-a ţinut lui Tudor Pendiuc locul la şefia Primăriei Piteşti în timpul celor 9 luni petrecute de edilul-şef în arest preventiv (în dosarul “Publitrans”, dosar trimis în judecată), este deja una dintre propunerile PSD Argeş pentru aceeaşi primărie la alegerile locale de anul acesta.

Omul care ştie tot ce mişcă (deşi gurile rele spun ”controlează”) în Primăria Piteşti, Ionică este candidatul cu cele mai mari şanse la fotoliul de primar (alături de Pendiuc, care, deşi nu mai poate candida din partea PSD, nimic nu-l împiedică s-o facă independent). 

Ionică este viceprimar al municipiului Piteşti din anul 2000 şi coordonează Direcţia Tehnică şi de Urbanism a instituţiei. Calculele sale ar putea fi date peste cap însă de câteva…bombe cu ceas care stau să explodeze: scandalul  legat de Parcul Lunca Argeşului, amenajat cu 10 milioane de euro, faţă de care procurorii DNA au ridicat câteva semne de întrebare, mai ales că în colosala investiţie n-au fost prinse şi elemente care să prevină inundarea dinspre râul Argeş, devenită deja regulă la fiecare ploaie abundentă.

Apoi, îndreptarea atenţiei DNA către închirierea cu multe semne de întrebare a spaţiilor publice din Piteşti, activitate supervizată îndeaproape de vicele Ionică, ar putea fi un alt scandal care i-ar şubrezi candidatului PSD şansele la şefia Primăriei Piteşti. Un al treilea “subiect” care l-ar putea trage înapoi pe Cornel Ionică este legat de o serie de lucrări de construcţii (asfaltări, reabilitări şi amenajări de drumuri, parcări şi poduri) atribuite de administraţia locală în perioada 2012-2015.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite