UPDATE O altă victimă din accidentul care a avut loc vineri seară pe DN 65 și-a pierdut viața

0
0

Accidentul a avut loc vineri seară, pe Drumul Național 65 în comuna argeșeană Albota. Două mașini s-au izbit frontal, în urma impactului doi pasageri  pierzându-și viața, iar alte două persoane au fost rănite grav.

UPDATE 8 ianuarie A doua victimă și-a pierdut viața la spital


Zoltan Daniel Biro, de 38 de ani, din Ploiești, inginer la S.C. Euro Tyres Manufacturing S.R.L. din Drobeta Turnu Severin conducea un autoturism Dacia Logan al firmei la care lucra dinspre Slatina spre Pitești. Din cauza neatenției a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism Ford Focus condus regulamentar din sens opus de Ștefan Mitrache, de 48 de ani, din Slatina, director la SC Impex SRL Slatina.

În urma accidentului a murit pe loc pasagerul din dreapta fața din Logan, Mihai Daniel Mincu, de 41 de ani din Câmpina, inginer la aceeași firmă cu șoferul. Aceeași soartă tragică a avut-o și pasagera de pe locul din dreapta față din autoturismul Ford Focus, Maria Mitrache, de 47 de ani din Slatina, pierzându-și viața după aproximativ 90 de minute la Spitalul Județean din Pitești, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Femeia lucra ca economist la AJFM Olt. Cei doi șoferi au fost răniți grav, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că nu consumaseră băuturi alcoolice și purtau centura de siguranță în momentul producerii accidentului.

7 ianuarie Un pasager a murit în urma impactului

Șoferul unui autoturism Dacia Logan MCV a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, izbind frontal un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului puternic, cele două mașini au fost grav avariate, Dacia fiind proiectată într-un șanț de pe marginea drumului.

Toate cele patru persoane care au fost implicate în accident au suferit răni grave, pasagerul din dreapta din Daciei pierzându-și viața. Mai multe Ambulanțe și un echipaj de Descarcerare au sosit la fața locului pentru a salva victimele.

“Am găsit patru victime, dintre care trei încarcerate. Două în Dacia,dintre care un bărbat este decedat.  Intervenția a fost destul de dificilă, soția șoferului din cea de-a doua mașină era încarcerată în partea din dreapta”, a declarat  plt. adj. Gabriel Mitrache, de la ISU Argeș.

Din cealalată mașină au supraviețuit atât șoferul, cât și femeia care se afla pe scaunul din dreapta. Aceasta a fost transportată în stare gravă la spital și a intrat în comă, fiind internată la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

“Am auzit o bubuitură și când am ieșit eraa mașina de poliție și cei doi oameni capturați în mașina de aici”, a declarat un martor.

Șoferul Daciei ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, carosabilul fiind umed.

“Este vorba de o pătrundere pe contrasens, în urma căreia un autoturism a intrat în coliziune cu altul. Nu avem date că ar fi vorba de o depășire”, a spus inspectorul principal Marius Ciobanu, de la Poliția Rutieră Argeș.

Circulația în zonă a fost îngreunată timp de aproximativ o oră, cât au durat cercetările polițiștilor la fața locului, pe ambele sensuri formându-se coloane de mașini.

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri