Unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti din Argeş, răpus de COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Bădescu avea 52 de ani FOTO: Facebook/Dorin Mărăşoiu
Mihai Bădescu avea 52 de ani FOTO: Facebook/Dorin Mărăşoiu

Jurnalist timp de aproape trei decenii, Mihai Bădescu a murit luni 25 octombrie la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti. Mihai Bădescu avea 52 de ani.

Mihai Bădescu, unul dintre cei mai valoroşi jurnalişti din judeţul Argeş, fusese internat în urmă cu câteva zile, după ce fusese infectat cu virusul SARS-CoV-2. În ciuda marilor eforturi ale echipei medicale de la Spitalul Judeţean Argeş, Mihai Bădescu nu a mai putut fi salvat din păcate. Mihai Bădescu a lucrat timp de aproape două decenii la săptămânalul Jurnalul de Argeş, iar de câţiva ani avea propriul site de presă, intitulat soaptereci.ro.

„Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales! Am primit astăzi o veste teribil de tristă. Mi-e foarte greu să cred şi să accept că Mihai Bădescu, amicul meu vechi a ales să plece pe drumul către Îngeri…. Pe zi ce trece rămânem mai însinguraţi.

Cu siguranţă am rămas şi fără articolele de presă în care Mihai parodia metehnele potentaţilor şi ne amuzam de ascuţimea condeiului său… Rămas bun, prietene!”, a fost mesajul emoţionant scris pe Facebook de către Dorin Mărăşoiu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE Autorităţile hotărăsc mai clar: Cetăţenii sunt obligaţi să prezinte Paşaportul COVID la mall sau hoteluri. Prevederile refăcute

Strigăt de ajutor de la UPU-SMURD Iaşi: „Îngrijim bolnavi care au venit de 14 zile în UPU”. Cum arată secţia

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri