Un şofer susţine că a fost bătut de agenţii Poliţiei Locale Piteşti pentru că a parcat neregulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru aducerea bărvbatului la sediul Poliţiei Locale a mai fost nevoie de un echipaj

Bărbatul spune că a fost lovit de oamenii legii în plină stradă după ce le-ar fi explicat că şi alte maşini erau parcate neregulamentar. Poliţiştii locali au însă altă variantă: şoferul a refuzat să se identifice, motiv pentru care a fost adus la sediul Poliţiei Locale Piteşti, iar în timpul intervenţiei şi-ar fi muşcat buza.

Iulian Lăzăroiu parcase neregulamentar pe o stradă din cartierul Trivale. Un echipaj al Poliţiei Locale i-a cerut actele, moment în care, spun oamenii legii, bărbatul a devenit nervos şi a început să le adreseze  injurii.

Iulian Lăzăroiu susţine însă că poliţistul a fost cel care s-a enervat şi că l-ar fi lovit cu pumnii şi coatele, după ce i-a atras atenţia că nu este singurul şofer din zonă care a parcat neregulamentar. 


"Din declaraţiile colegilor noştri rezultă că, după ce a refuzat să prezinte actele, bărbatul a fost invitat de agenţi la sediul poliţiei, pentru identificare, aşa cum prevede procedura, unde a şi fost adus cu sprijinul unui al doilea echpaj, întrucât bărbatul devenise recalcitrant. În timpul intervenţiei, şi-a muşcat buza.”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănoiu, care explică, astfel, cum s-a ales bărbatul cu buza spartă.  

Totuşi, conducerea Poliţiei Locale a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în cartierul Trivale.

Iulian Lăzăroiu a primit o amendă de 300 de lei pentru tulburarea liniştii publice, o alta, de 400 de lei, pentru neprezentarea documentelor la solicitarea agentului, plus o sancţiune de 160 de lei pentru parcare neregulamentară. Bărbatul contestă procedura poliţiştilor şi este decis să-şi facă dreptate. A depus deja o plângere la Parchet, unde va aduce şi un certificat medico-legal pentru rana care susţine că i-a fost provocată  de oamenii legii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite