Un șofer de 75 de ani a murit după ce autoturismul pe care îl o conducea a intrat în coliziune cu o altă mașină

0
Publicat:

Un grav accident rutier, cu două autoturisme împlicate, a avut loc sâmbătă, pe DJ 678A, în localitatea argeșeană Tigveni. Unul dontre conducărorii auto implicați a murit.

 un bărbat a murit în accident. FOTO ISU Argeș
un bărbat a murit în accident. FOTO ISU Argeș

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DJ 678A, pe raza localității Tigveni, având direcția de deplasare Tigveni Sore Cepari, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a intrat în colozoune cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 75 de ani, din Tigveni”, precizează IPJ Argeș.

 Bărbatul de 75 de ani a fost găsit de salvatori încarcerat. 

„A fost extrasă de către pompierii de la Punctul de Lucru Tigveni cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei de intervenție și predată echipajului SAJ”, a precizat ISU Argeș.

Nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Bărbatului de 75 de ani i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă în ciuda eforturilor depuse, acesta a decedat.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, explică IPJ Argeș..

 Amintim că un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, 24 iunie 2023, pe DN7 / E81, într-o zonă nevralgică de pe Valea Oltului, la Tuțulești, în comuna Racovița - Vâlcea. Șoferul fugar a fost prins.

 Un alt teribil accident, soldat cu moartea a două persoane, s-a produs în noaptea de 22/23 iunie pe A1, în județul Sibiu. O autoutilitară s-a ciocnit pe contrasens cu un TIR.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite