Un pompier din Argeş a murit la stingerea unui incendiu de vegetaţie. Soţia sa murise în urmă cu un an, iar fiica lor a rămas, acum, singură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompier IGSU

Un pompier argeşean a murit în timpul intervenţiei pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie înregistrat pe A1 Bucureşti-Piteşti.

UPDATE  În urmă cu un an, pompierul rămasese văduv, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer. Singurul lor copil, o fiică acum în vârstă de 18 ani, trăieşte pentru a doua oară drama pierderii unui părinte. 

"Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Poate IGSU, conform legii, vine în sprijinul fetiţei lui care a rămas singură", spune Vasile Casapu, fost consilier Juridic la Inspectoratul Pentru Situatii de Urgentă Arges.

Ştirea iniţială

Tragedia s-a întâmplat miercuri. Pompierii de la Detaşamentul Bradu fuseseră alertaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu de vegetaţie pe A1, la km 113.

   

"În timpul misiunii, unul dintre membrii echipajului din care făcea parte l-a văzut căzut la pământ şi au început de urgenţă manevrele de resuscitare. Alte două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi de terapie intensivă mobilă s-au deplasat în sprijin", precizează IGSU.

   

Echipajele medicale au preluat pacientul cu manevre de resuscitare în curs şi l-au transportat la spital unde a fost constatat decesul.

Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs tragicul incident.

    

"Circumstanţele producerii evenimentului sunt în curs de stabilire de către organele abilitate în acest sens. Totodată, o echipă din cadrul IGSU verifică aspectele legate de modul în care a fost organizată şi desfăşurată intervenţia.", mai precizează IGSU.

Pompierul avea 47 de ani şi era angajat al ISU Argeş din anul 2006.

"Întregul colectiv al ISU Argeş îşi exprimă regretul profund pentru tragicul eveniment şi este alături de familia îndoliată!", transmite ISU Argeş.

Şi inspectoratul general pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj familiei pompierului argeşean.

"Suntem alături de familia îndurerată şi le vom acorda suportul necondiţionat pentru depăşirea acestui moment atât de dureros pentru noi toţi! Dumnezeu să îl odihnească în pace şi să îl aşeze între drepţii Săi", transmite IGSU. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Bărbat de 30 de ani, găsit mort în Râul Doamnei, după un conflict cu mai mulţi tineri. A fost deschis un dosar penal pentru crimă

Însurăţitul şi Înfârtăţitul. Cum se desfăşura, în urmă cu un veac, un legământ cu obligaţii pe viaţă

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite