Un piteştean a fost reţinut de Poliţie după ce ar fi pipăit o fetiţă la ştrand. Bărbatul riscă 10 ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strandul din Strada Costache Negri
Strandul din Strada Costache Negri

După ce şi-a petrecut noaptea în arest, un piteştean în vârstă de 46 de ani va fi prezentat marţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat că a abuzat o fetiţă de 10 ani în piscina unui ştrand din oraş.

Incidentul s-a petrecut la ştrandul din strada Costache Negri. Copila, lăsată de părinţi în grija unei cunoştinţe, se afla în piscină împreună cu o prietenă. Potrivit celor mărturisite de minoră, bărbatul, Nicuşor Iordache, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi oferit să o înveţe să înoate.

arest

 (foto Curierul zilei)

În timpul „lecţiilor", ar fi început însă să o atingă în zonele intime. Fetiţa a anunţat persoana care o avea în grijă, care, la rândul ei, a alertat părinţii şi Poliţia. 

„Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, unde s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul  IPJ Argeş. Astăzi, urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de arestare preventivă", a declarat, marţi, pentru "Adevărul", inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectortului de Poliţie Judeţean Argeş. 

                                                  

Dacă acuzaţia de agresiune sexuală se va confirma, bărbaul riscă între 3 la 10 ani de puşcărie.

De precizat că bărbatului i s-a testat şi nivelul alcoolemiei, stabilindu-se că avea o concentraţie de alcool de 0,43 mg/l în aerul expirat.

 Bărbatul este divorţat şi are un copil.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite