Un pensionar baricadat în casă a atacat cu un topor luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale chemaţi de rude

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Poliţia Română
Foto: arhivă Poliţia Română

Un pensionar de 72 de ani din Argeş s-a baricadat, cu un topor, în casă. Rudele au cerut ajutor, iar bărbatul a sărit cu toporul la forţele de intervenţie.

S-a întâmplat vineri, în Mioveni.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 72 de ani, din Colibaşi-Mioveni, în urma unui conflict cu membri familiei, pe care i-ar fi ameninţat, s-ar fi baricadat, în casă, cu un topor. Imediat, la faţa locului au ajuns echipaje din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale", precizează IPJ Argeş.

Oamenii legii au luat măsuri de evacuare şi protecţie a persoanelor vătămate, iar, ulterior, au procedat la imobilizarea bărbatului, care s-a manifestat agresiv faţă de forţele de ordine, lovind cu toporul scutul de protecţie. 

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, în vederea efectuării de investigaţii de specialitate.

"În cauză, a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi violenţă în familie şi a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru ultraj", precizează IPJ Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite