Un liceu din Piteşti a trecut în sistem online după ce femeile de serviciu au fost infectate cu SARS CoV-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Liceul de Arte ”Dinu Lipatti” din Piteşti orele se vor face online până marţi 1 februarie FOTO: citymaps.ro
La Liceul de Arte ”Dinu Lipatti” din Piteşti orele se vor face online până marţi 1 februarie FOTO: citymaps.ro

Două unităţi de învăţământ din Argeş au trecut în sistem online începând de miercuri 26 ianuarie după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de COVID-19. Cele două unităţi de învăţământ vor face orele online pe o perioadă de 7 zile.

Ambele unităţi de învăţământ sunt din Piteşti. Este vorba de Grădiniţa cu Program Normal nr. 11 şi de Liceul de Arte ”Dinu Lipatti”. La grădiniţa din Piteşti sunt două educatoare şi o îngrijitoare infectate cu SARS-CoV-2, la care se adaugă o educatoare al cărei soţ a fost şi el infectat, fiind prin urmare contact direct.

La Liceul de Arte ”Dinu Lipatti” au fost infectate ambele femei de serviciu. Şi s-a luat decizia ca aici să se treacă în sistem online deoarece nu se putea asigura curăţenia în cele 54 de săli de clasă ale liceului în absenţa celor două femei de serviciu şi în condiţiile în care la liceu se făcea curăţenie zilnic.

„Fac un apel la respectarea măsurilor de siguranţă. Sunt din ce în ce mai multe cazuri de infectare cu virusul SARS CoV 2. Să purtăm măşti, să păstrăm distanţa. Îi rog pe părinţi să nu lase copiii la grădiniţă sau şcoală dacă au simptome ale bolii”, spune Radu Perianu, prefectul de Argeş. 

Vă mai recomandăm şi:

UPDATE Bilanţ COVID. Record de cazuri, de la debutul pandemiei: Peste 34.000 de îmbolnăviri în 24 de ore. Câte decese s-au înregistrat 

Peste 17.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Câţi români au făcut prima doză

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite