Un individ din Argeş a incendiat trei clăi de fân ale unor consăteni şi a sperat că nimeni nu-i va da de urmă. Luni a ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto  Facebook ISU Argeş
Foto  Facebook ISU Argeş

Un bărbat din Argeş reţinut de poliţişti pentru distrugere prin incendiere a fost prezentat luni de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cei pe care i-a păgubit sunt consătenii săi.

Individul a dat foc fânului marţea trecută, dar a fost reţinut abia duminică.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, şi au reţinut un bărbat de 34 de ani, din Valea Danului. Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 26 octombrie a.c., cel în cauză ar fi incendiat trei clăi de fân, pe un câmp de pe raza localităţii Valea Danului", precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de ieri, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Luni a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

"Bărbatul reţinut a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în faţa instanţei, iar Judecătoria Curtea de Argeş a admis propunerea, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile", mai precizează IPJ Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Aproape 6000 de persoane vaccinate  la Maratonul organizat în Argeş.  "Am decis să fie transformat într-un eveniment săptămânal"

Concluziile Jandarmeriei Argeş, după controalele efectuate în centrele comerciale: Nu se realizează triajul, iar unii clienţi nu posedă certificat verde

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite