Un club din Piteşti organizează un maraton de înot pentru a încuraja copiii să facă sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Componenţii Triathlon Team Piteşti au participat la numeroase competiţii FOTO: Triathlon Team Piteşti
Componenţii Triathlon Team Piteşti au participat la numeroase competiţii FOTO: Triathlon Team Piteşti

Opt sportivi amatori din cadrul unui club din Piteşti vor organiza duminică 10 ianuarie un inedit eveniment sportiv. Este vorba de un maraton de înot în cadrul căruia vor încerca să înoate câte 10 km fără pauză.

Evenimentul va avea loc de la ora 10 la spa-ul Verity Sport&Wellness şi este organizat de către clubul sportiv Triathlon Team Piteşti. Cei opt sportivi amatori din cadrul clubului îşi propun să înoate câte 10 km fiecare, ceea ce reprezintă echivalentul a nu mai puţin de 400 de bazine. Evenimentul îşi propune promovarea mişcării şi să fie în acelaşi timp un mod de a încuraja tinerii să facă sport.

Componenţii clubului sportiv Triathlon Team Piteşti au participat de-a lungul anilor la numeroase triatloane în ţară şi peste hotare. Cei opt sportivi amatori se implică în mod constant şi în diverse acţiuni caritabile, precum susţinerea unei case de copii din cartierul Găvana.

Acum aproape doi ani,  Triathlon Team Piteşti a organizat prima cursă de semi-maraton din oraş, eveniment la care au luat parte peste 400 de sportivi din toată ţara.

Vă mai recomandăm şi:

Cum a lăsat un orădean funcţia de director ca să-i înveţe pe alţii să alerge. Anual, pune pe fugă întregul oraş şi transformă oameni simpli în IronMan

Actriţa de fier din Timişoara, după Ironman Hamburg. "După o cursă din asta nu sunt coerentă două săptămâni. Cea mai mare uzură e cea psihică”


 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite