Un cal nărăvaş şi pofticios a căzut într-un bazin plin cu borhot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirosul borhotului l-a atras pe un cal din Poienarii de Muscel. Dornic de o cină, animalul a căzut într-un bazin de colectare a resturilor rămase în urma fermentării fructelor. Pompierii au intervenit l-a timp şi au salvat cabalina de la înec.

Astăzi, doi angajaţi ai primăriei spălau autobuzul şcolar chiar lângă povarnă. La un moment dat au auzit un zgomot ciudat, ca un sforăit şi le-a trezit interesul. Astfel, au văzut calul căzut în bazinul de colectare. ”Iniţial am crezut că face aşa apa pe furtun, dar, când m-am uitat mai bine, am văzut calul, i se vedea decât capul. Cred că venise şi el să mănânce.”, ne-a spus şoferul microbuzului. Cum animalul era în pericol de a se îneca, bazinul având în jur de 3 metri adâncime, oamenii l-au sunat pe primarul Ion Banzea, care l-a rândul lui au sunat la 112.

   De teamă ca animalul să nu intre în şoc hipotermic, până la sosirea pompierilor, edilul comunei Poienarii de Muscel împreună cu mai mulţi salariaţi ai primăriei au încercat să-l scoată, dar în zadar ”Resturile erau îngheţate, dar nu suficient încât să ţină animalul, aşa că a scăpat acolo. Am încercat cu câţiva oameni să-l scoatem dar nu am putut. Au venit pompierii şi calul a fost scos fără probleme. În schimb, nu am găsit proprietarul. Toţi pe care i-am întrebat au zis că nu e calul lor, de frică să nu fie traşi la răspundere. Animalul a fost curăţat şi uscat pentru că exista pericolul să intre în şoc hipotermic, apoi a fost îndepărtat de la locul cu pricina, în speranţa că se va întoarce acasă.”, a declarat primarul Ion Banzea. Intervenţia pompierilor a decurs fără probleme. După circa o jumătate de oră, animalul a fost scos din bazin cu bine.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite