Un bărbat a murit strivit de tractorul cu care s-a răsturnat într-o răpă, în Argeș

0
Publicat:

Un bărbat de 60 de ani a murit joi după ce tractorul pe care-l conducea s-a răsturnat într-o râpă din Argeș.

Utilajul s-a prăbușit într-o râpă. FOTO ISU Argeș
Utilajul s-a prăbușit într-o râpă. FOTO ISU Argeș

Accidentul s-a întâmplat joi, 17 noiembrie, în comuna argeșeană Cicănești.

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui bărbat peste care s-a răsturnat un tractor. Apelul preciza că utilajul și persoana care-l conducea se aflau într-o râpă.

Până la sosirea forțelor de intervenție martorii au încercat să-i dea bărbatului o mână de ajutor și să-l scoată de sub fiare.

Între timp, două echipaje cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat au ajuns la fața locului, însă pentru bărbatul în vârstă de 60 de ani nu s-a mai putut face nimic. 

Este vorba de un motocultor cu remorcă, iar acesta a fost îndepărtat de pe bărbat de către cetățeni, până la sosirea forțelor de intervenție. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viața!”, precizează ISU Argeș.

Astfel de accidente sunt frecvente

Accidentele cu final tragic în care sunt implicate tractoare sau motocultoare nu sunt puține. În urmă cu doar o lună, un bărbat de 49 de ani și-a găsit sfârșitul într-un canal de irigații din vecinătatea localității brăilene Măxineni. Omul s-a răsturnat cu utilajul. Un accident similar a avut loc în vara acestui an, când un bărbat de 54 de ani din judeţul Dolj a decedat în condiții similare. Tractorul pe care-l conducea  s-a răsturnat într-un canal de irigaţii în extravilanul localităţii Moţăţei Gară.

Tot în vara acestui an, în august, doi bărbaţi au fost prinşi sub un tractor răsturnat la Oituz. Un om a murit, altul a fost grav rănit. Și tot în august, un gorjean în vârstă de 38 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce un tractor s-a răsturnat peste el și l-a zdrobit. Accidentul a avut loc într-o pădure aflată în apropiere de municipiul Târgu Jiu.  

 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite