Trupa Proconsul vă colindă în Ajun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile din Piteşti le-au pregătit o mulţime de surprize tinerilor care vor să petreacă de Crăciun în oraş. Petrecerile vor ţine trei zile.

Distracţia începe în această seară când formaţia Proconsul va susţine două concerte de colinde live. Primul va avea loc la ora 19.30, la sediul Fundaţiei Living Hope, din str. Aleea Spitalului nr. 9. Biletul va costa 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi 15 lei pentru adulţi şi poate fi procurat la numărul de telefon 0722 227 650.

Cel de-al doilea concert de colinde al formaţiei de pop-rock va începe la ora 21.00 în Club Hush, de pe str. Armand Călinescu nr. 9. Biletul costă 40 de lei, iar rezervările se pot face la numerele 0733.956.283, 0729.882.211.


Cei care vor să ia masa de Crăciun în oraş şi să se distreze alături de prieteni pot merge în Old School Pub, pe str. Victoriei nr. 28. Aici va avea loc în această seară, de la ora 20.00, o petrecere de Crăciun cu bufet suedez. Intrarea va fi 80 de lei de persoană.


Crăciuniţele vor anima atmosfera

Tot în această seară Clubul Zion a pregătit o petrecere cu Karaoke şi multe surprise, intrarea fiind liberă pentru toţi cei care vor să se distreze. Atmosfera de sărbătoare va continua şi mâine seară, după ora 23.00, când cele mai frumoase crăciuniţe vor oferi cadouri şi le vor face surprize invitaţilor.


Restaurantul La Curtea Berarilor sărbătoreşte Crăciunul trei zile la rând, printr-un maraton al distracţiei. Sărbătoarea începe în seara aceasta la ora 20.00 cu o petrecere karaoke de colinde, continuă mâine seară cu muzică, dans şi bucate alese şi se încheie duminică seară cu hiturile ultimilor 5 ani. Crăciuniţele vor servi cozonac şi vin fiert şi vor dansa alături de invitaţi. Rezervări puteţi face la numărul de telefon 0735.550.226, fiind necesară plata unui avans de 50 de lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite