Tentativă de omor într-o familie din Argeş. O femeie a fost înjunghiată de soţul beat, în timp ce se certau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Poliţia Română
Foto: Facebook Poliţia Română

Un bărbat din comuna argeşeană Leordeni a fost reţinut marţi, 10 mai, pentru tentativă de omor, iar, ulterior, arestat sub aceleaşi acuzaţii. Victima este chiar soţia sa, pe care a înjunghiat-o în locuinţa familiei.

Sângerosul incident a avut loc în noaptea de 9 spre 10 mai.  Cei doi soţi mai avuseseră dispute, dar de data aceasta  cearta a degenerat. Bărbatul a înjunghiat-o  pe femeie de mai multe ori. 

"În jurul orei 02.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, din comuna Leordeni, ar fi fost înjunghiată, de către soţul său, în urma unei stări conflictuale. Din primele verificări s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, între un bărbat de 43 de ani şi soţia sa, de 47 de ani, a avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul a lovit-o pe femeie cu un obiect tăietor-înţepător, cauzându-i multiple plăgi", precizează, miercuri, IPJ Argeş.

Din fericire, femeia a supravieţuit atacului. A fost transportată la spital, în stare de conştienţă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Individul a fost arestat 

Cercetările au fost efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

"În ziua de 10 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, au continuat cercetările în cadrul dosarului întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor şi, după administrarea probatoriului, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus reţinerea bărbatului de 43 de ani, din Leordeni", precizează IPJ Argeş.

.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în faţa instanţei, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Paradă spectaculoasă a costumelor populare, la Mioveni. Maramele au strălucit, fluierele au cântat, iar 

Soarta Gării Regale Curtea de Argeş, ridicată de Carol I. După Revoluţie, autorităţile nu au investit niciun leu

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite