Spectacol în Trivale: FC Argeş – Piatra Olt 3 – 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Popa, Adrian Voicu şi Rover Cârstea sunt câştigurile “alb-violeţilor” după amicalul de ieri cu Piatra Olt. În schimb, “alb-violeţii” au primit două din cele trei goluri din lovituri libere.

FC Argeş a disputat ieri în jurul prânzului un amical pe terenul sintetic din Trivale contra echipei de liga a III-a, Piatra Olt.

Echipa oaspete a început mai bine partida şi după doar câteva acţiuni la poarta lui Fundulea, au reuşit să deschidă scorul în minutul 13 al partidei prin Dragalina. Jucătorul echipei din Oltenia a marcat după o reuşită superbă din lovitură liberă de la 22 de m. Treziţi parcă din amorţeală de golul primit, “alb-violeţii” ies la atac şi irosesc egalarea rând pe rând prin Ion Marius şi Deliu. Imediat a venit şi egalarea, în minutul 30, Ion Marius pătrunde pe partea dreaptă a apărării celor din Piatra Olt, îi pasează lui Alin Popa, iar acesta îndeplineşte o simplă formalitate, ducând scorul la 1-1. FC Argeş profită de terenul propriu şi de încurajările de pe margine şi marchează în minutul 39 al partidei pentru 2-1, prin Voicu după un şut superb la colţul lung. Mai mult, la doar trei minute, Rover Cârstea  înscrie şi el ducând scorul la 3-1. Acesta a fost şi rezultatul primei reprize. Partea a doua a jocului a început cu numeroase schimbări la ambele echipe, astfel la FC Argeş au intrat Zaharia, Sârbu şi Ivănică, în timp ce la Piatra Olt au intrat Burcea, Bancu, Ivan, şi Neacşu. “Alb-violeţii” au ieşit de nerecunoscut de la cabine, permiţându-le oaspeţilor să se apropie de poarta apărată de Fundulea. Astfel după câteva ocazii irosite prin Neacşu şi Huţan, Piatra Olt reuşeşte să reducă din diferenţă prin Burcea, în minutul 85 al partidei. Finalul de meci a fost unul pe contre, echipa oaspete reuşind chiar egalarea după reuşita din ultimul minut de joc a lui Ivan dintr-o lovitură liberă de la 35 de m.

FC Argeş : Fundulea - Voicu ('46 Zaharia), Negoiţă, Avramescu ('46 Sârbu), Cotigă, Alin Popa, Răuţă, Deliu ('46 Ivănică), Boboacă, Rover Cârstea, Marius Ion.

Piatra Olt : Bugiu, Bogdanovici, Preda, Lengyel, Giurcă, Huţanu, Ovidiu Niculescu, Vâlcică, Cozea, Alin Mihai, Dragalina.

„FC Piatra Olt are o echipă care joacă fotbal, îmi place foarte mult. Eu spun că a fost un test util, am făcut o primă repriză destul de  bună, am încercat să-i bag pe toţi copiii aceştia în a doua repriză şi se vede că atunci când faci câteva schimbări se cam dereglează sistemul de joc. Una peste alta, a fost un joc bun şi un test util”, a declarat Iordan Eftimie la finalul amicalului.

Popa, Voicu şi Cârstea printre remarcaţi

După amicalul cu Piatra Olt, Iordan Eftimie a tras linie asupra echipei. Printre remarcaţii săi au fost şi cei trei marcatori ai golurilor lui FC Argeş, Alin Popa, Adrian Voicu şi Rover Cârstea.

“Mi-am făcut o impresie asupra primului 11 în vederea returului de campionat. Avem o echipă tânără, de perspectivă cu mulţi jucători care au plăcerea de a juca fotbal”, a mai declarat tehnicianul lui FC Argeş.

CS Mioveni a remizat cu Dinamo II, scor 0-0

Nici cealaltă echipă din Argeş, CS Mioveni nu a reuşit să învingă în partida amicală disputată ieri pe terenul sintetic din Ştefan cel Mare. Partida a fost una plină de ocazii de gol, printre remarcaţi fiind chiar portarii celor două formaţii. Olteanu şi Daniel Stan au irosit cele mai mari ocazii ale argeşenilor, după ce au ratat singuri cu portarul advers. Ionuţ Popa a trimis în tern următoarea formaţie: Cobrea - Moşteanu, Bogdan Stoica, Olteanu, Baicu - Coşerenau, Săndulescu, Năuiu, Vladu - Ionescu, Ayza. Au mai jucat: Popescu, Ilie, Ciucur, Sfîrlea, Daniel Stan, Bumbac, Miulescu, Nilă, Enache, Lircă, Gălan.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite