Show-ul băieţilor de la Direcţia 5 a compensat cu brio lipsa acută sau cronică a partenerilor multor piteştence venite singure la concertul de Valentine's Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia 5 a încins atmosfera la  Piteşti, de Ziua Îndrăgostiţilor,  cu  "Forever Love“- superconcertul dedicat iubirii
Direcţia 5 a încins atmosfera la  Piteşti, de Ziua Îndrăgostiţilor,  cu  "Forever Love“- superconcertul dedicat iubirii

Pe 14  februarie, cea mai în vogă trupă din România a ales să cânte în Club Hush Piteşti. “Direcţia 5” a făcut furori, mai ales în rândul piteştencelor,  care, cu sau fără un partener alături, au ales să sărbătorească Valentine’ s Day fredonând „Forever Love“.

Aseară, în Club Hush, atmosfera a fost una de zile mari şi nopţi încinse.  Direcţia 5 a adus la Piteşti un regal muzical cu poveşti şi declaraţii de dragoste cântate, cu refrene emoţionante şi acordri răvăşitoare,  perfecte pentru o seară dedicată  iubirii.

Îndrăgostiţii, dar mai ales îndrăgostitele, au cântat alături  de membrii trupei cele mai cunoscute melodii de dragoste ale Direcţiei 5, din toate vremurile.  Din show n-a lipsit, bineînţeles, nici cel mai recent single, „Forever love”, piesa de rezistenţă a serii, cea care a şi dat titlul concertului.

E adevărat că publicul a fost preponderent din rândul sexului frumos, semn că dragostea poate fi celebrată cu sau fără partener, dar  show-ul trupei a compensat pe deplin  lipsa conjuncturală sau  cronică, după caz, a domnilor. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite