Şase răniţi în urma unui accident rutier produs pe DN 65, în județul Argeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase oameni au fost răniți în urma unui accident rutier produs, în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 65, în zona localităţii Lunca Corbului din judeţul Argeş.

Șase persoane au fost rănite. FOTO ISU Argeș
Șase persoane au fost rănite. FOTO ISU Argeș

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani din Slatina, judeţul Olt, care conducea un autoturism pe DN 65, din direcţia Slatina către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 29 de ani, din Bucureşti”, precizează un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de Agerpres.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului în vârstă de 44 de ani.

Alte trei persoane din acelaşi autoturism sunt rănite, la fel şi şoferiţa şi o pasageră din cealaltă maşină implicată în accident.

„Având în vedere starea medicală, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru conducătoarea auto, rezultatul testării cu etilotestul a fost zero", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

Traficul rutier a fost blocat 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Circulația a fost blocată pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, până la finalizarea intervenţiei echipelor medicale şi a cercetării la faţa locului.

Amintim că, marți, un alt accident rutier care a avut locîn Argeș, pe A1, la kilometrul 119, pe sensul către Bucureşti.

Două autoturisme şi un autotren au intrat în coliziune. Două persoane au fost rănite.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite