S-a suit beat la volan, a doborât cu mașina un stâlp de electricitate și s-a răsturnat. O tânără e grav rănită

0
Publicat:

Un accident teribil a avut loc miercuri dimineață, 31 august, în comuna argeșeană Râca. O mașină a doborât un stâlp de electricitate și s-a răsturnat. Șoferul consumase alcool. O tânără e grav rănită.

Mașina a lovit stâlpul și l-a pus la pământ. FOTO ISU Argeș
Mașina a lovit stâlpul și l-a pus la pământ. FOTO ISU Argeș

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei 5.30. Mașina a părăsit partea carosabilă, a izbit violent un stâlp de electricitate și s-a răsturnat.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Costești s-a stabilit că, un bărbat de 25 de ani, din Izvoru, care conducea un autoturism pe DC 437, pe raza localității Râca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate și, ulterior răsturnându-se”, explică IPJ Argeș.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită și transportată la spital.

Autoturismul în care se aflau cei doi s-a răsturnat. FOTO ISU Argeș
Autoturismul în care se aflau cei doi s-a răsturnat. FOTO ISU Argeș

  „Salvatorii au asigurat măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor, iar paramedicii SMURD au preluat o victimă, persoană de sex feminin, în vârstă de 19 ani, care a fost monitorizată și transportată la spital. În urma incidentului, aceasta a suferit multiple traumatisme la nivelul numărului stâng, al capului și la abdomen”, precizează ISU Argeș. 

Dosar penal

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar oamenii legii au constatat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliția Orașului Costești a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite