Raluca Dinişor de la Penitenciarul Colibaşi: „Inculpatul Cristian Cioaca va ajunge cu siguranţă luni, 4 martie, în faţa instanţei de la Tribunalul Argeş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă                                                                                    FOTO Laurenţiu Ionescu
Cristian Cioacă                                                                                    FOTO Laurenţiu Ionescu

Cristian Cioaca va ajunge, luni, din  nou în faţa instanţei de la Tribunalul Argeş. Pe 4 martie, va avea loc primul termen în judecarea dosarului în care este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu.

Update ora 19.30  Tribunalul Piteşti a afişat pe site-ul portal.just.ro ora la care Cristian Cioaca va fi prezentat in faţa instantei de judecată. Fostul poliţist va fi adus la tribunal la ora 8.30.

Fostul poliţist Cristian Cioacă a fost arestat pe data de 5 decembrie 2012, iar pe 30 ianuarie 2013 a fost trimis in judecată de procurorii Parchetului Instanţei Supreme pentru omor calificat şi profanare de morminte, dosarul urmând să fie judecat de magistraţii Tribunalului Argeş.

În ultima săptamână Cristian Cioacă a schimbat de două ori colegii de celulă, dar şi de penitenciar.

Cristian Cioacă a fost plimbat săptămâna aceasta de la un penitenciar la altul. Motivul este acela că fostul poliţist are mai multe procese în mai multe instanţe, atât la Piteşti, cât şi la Braşov. Pe data de 28 februarie, la Braşov, s-a judecat recursul în dosarul de infracţiuni informatice. Avocata acestuia vrea conexarea acestui dosar cu cel de omor. Luni, 4 martie, Cioacă trebuie să ajungă din nou în faţa instanţei.

Raluca Dinişor, purtatorul de cuvânt de la Penitenciarul Colibaşi, a declarat că „inclulpatul Cristian Cioacă va ajunge cu siguranţă în faţa instanţei de la Tribunalul Argeş. Transferul de la un penitenciar la altul se face după un program bine  stabilit de Administraţia Penitenciarelor“.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite