Primarul Tudor Pendiuc a făcut un apel către piteşteni să iasă la deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevarul
Foto Adevarul

Concluzia Comandamentului extins de iarnă, convocat la  Primăriei Piteşti, este că la nivel de municipiu nu sunt probleme deosebite şi că şcolile ar fi putut, astăzi, să-şi desfăşoare activitatea.

Activitatea serviciilor publice şi traficul rutier s-au desfăşurat normal, în condiţii de iarnă, potrivit concluziilor  Comandamentului extins de iarnă, condus de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, la care au participat reprezentanţii serviciilor publice şi societăţilor comerciale care asigură furnizarea utilităţilor şi deszăpezirea zonelor publice din municipiu. Reprezentanţii municipalităţii au comunicat ISJ Argeş că nu ar fi motive pentru întreruperea cursurilor nici măcar în învăţământul preuniversita, insă, ca-n tot judeţul, şi şcolile din Piteşti sunt astăzi închise. La fel şi cele două universităţi.

De astăzi s-a decis  suplimentarea numărului autobuzelor de călători, iar primarul Tudor Pendiuc a făcut apel la cetăţeni şi agenţii economici să deszăpezească zonele adiacente locuinţelor sau spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea, fără a arunca zăpada pe carosabil.  

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite