Piteşti: Se retrage Inter Curtea de Argeş din liga I?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Aceasta este întrebarea zilei în rândul suporterilor argeşeni. Se pare că, din cauza problemelor financiare, patronul Benone Lazăr ar vrea să-şi retragă echipa din primul eşalon fotbalistic.

Întrebaţi despre acest lucru, câţiva jucători au declarat că nu ştiu nimic deocamdată şi că aşteaptă nişte răspunsuri de la conducerea clubului, astăzi, la ora 17.00, când este programat un antrenament.

Dacă Inter nu va mai continua în liga I, locul jucătorilor argeşeni ar putea fi luat de gorjenii de la Pandurii Târgu-Jiu, cei mai bine clasaţi dintre echipele retrogradate (locul 15).

Deja în rândul fanilor au apărut şi primele speculaţii, conform cărora chiar antrenorul argeşenilor, Ionuţ Badea, ar fi interesat să plece la Târgu Jiu, pentru a semna cu Pandurii. O altă variantă luată în calcul ar fi chiar ca cele două echipe să fuzioneze.

Internaţional Curtea de Argeş a fost fondată în anul 2000, de către omul de afaceri Benone Lazăr şi la finele sezonului competiţional 2008-2009 a promovat în prima ligă.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite