Piteşti: Iepuraşii Playboy fac show în Illusion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton
Daniela Crudu şi Andreea Spătaru, la Bonton

Seară incendiară în clubul Illusion din Piteşti. Unele dintre cele mai frumoase şi sexi femei care au pozat până acum în revista Playboy vor veni la Piteşti, pentru a încinge atmosfera, în clubul situat în complexul comercial Euromall.

După miezul nopţii, în Illusion îşi vor face apariţia, ca invitaţi speciali, Daniela Crudu, asistenta de la “ ‘Neaţa cu Răzvan şi Dani”, Cosmina Păsărin, Andreea Spătar şi Marina Dina, asistenta emisiunii „Răi da’ buni” a lui Mihai Morar. 


Cele patru bombe sexi au pregătit o mulţime de surprize pentru tinerii, dar mai ales pentru bărbaţii care vor veni în această seară în club. Cele două blonde şi cele două brunete vor face un adevărat show. Iepuraşii Playboy vor servi clienţii la bar, preparând cocktailuri alături de barmani şi vor dansa. Toate acesta pentru a-i distra pe tinerii piteşteni. Cosmina Păsărin va anima atmosfera de la microfon în calitate de maestru de ceremonii.


Iepuraşii vor pregăti cocktailuri
Atât Daniela Crudu, cât şi Andreea Spătar şi Cosmina Păsărin au mai fost invitate în cluburile piteştene la diverse evenimente, printre care şi prezentări de lenjerie intimă. Fetele sunt deja obişnuite cu publicul piteştean, încă până acum, nu au mai fost toate patru prezente la acelaşi eveniment în oraşul nostru. Deliciul bărbaţilor va fi cu atât mai mare cu cât vor avea ocazia să se pozeze cu patru iepuraşi Playboy deodată.


Petrecerea alături de cele patru frumoase va dura până în zori. Cei care vor să ia parte la acest eveniment îşi pot face o rezervare. Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite