O piteşteancă fără permis s-a urcat beată, noaptea, la volanul unei maşini şi a izbit-o de o alta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă  Facebook Poliţia Română
Foto: arhivă  Facebook Poliţia Română

O femeie din Piteşti s-a urcat beată şi fără permis la volanul unei maşini şi s-a oprit într-un alt autoturism. S-a ales cu dosat penal şi e bună de plată, inclusiv pentru daunele produse.

În cursul nopţii de 6 spre 7 octombrie, poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi cu privire la un eveniment rutier,  produs pe str. Dimitrie Onciul, din municipiul Piteşti.

A produs o tamponare

Din verificări, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au stabilit că o femeie de 45 de ani, din Piteşti, ar fi condus un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi a produs o tamponare.

"Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală, pentru recolarea de probe biologide în vederea stabilirii alcoolemiei", precizează IPJ Argeş

Din fericire, inconştienţa femeii s-a soldat doar cu pagube materiale.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Primăria din Argeş care a cumpărat două microbuze şcolare, dar nu vrea decât un singur şofer. Pentru situaţii neprevăzute, ia în calcul un şofer de basculantă

Un argeşean a fost prins de două ori într-o săptămână că a fugit din carantină. Ultima dată a trecut şi la injurii

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite