Bolidul de 80.000 de euro cumpărat de Marian Oprişan, vândut la licitaţie de succesorul său. Ce maşină vrea Toma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toyota va fi vândută la licitaţie
Toyota va fi vândută la licitaţie

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea spune că maşina consuma foarte mult, în ulrimul an fiind trasă mai mult pe dreapta.

Autoturismul Toyota Land Cruiser, cumpărat de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, în anul 2012, care a costat peste 80.000 de euro, va fi vândut la licitaţie.

Maşina este în proprietatea Consiliului Judeţean Vrancea, instituţie care intenţionează să achiziţioneze un autoturism hibrid.

"Dosarul depus de Consiliul Judeţean Vrancea în cadrul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic a fost aprobat.  Administraţia Fondului de Mediu a înştiinţat administraţia judeţeană cu privire la acceptarea dosarului înaintat de CJ, astfel că vom reduce considerabil cheltuielile pe care le avem în prezent cu actuala maşină (taxe, întreţinere, consum imens de combustibil). Am promis, mă ţin de cuvânt", a anunţat Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea, pe pagina sa de Facebook.

Toyota Land Cruiser  a costat la vremea respectivă 337.000 de lei şi are foarte multe dotări: airbag-uri pe toate părţile posibile, inclusiv la genunchi, tracţiune 4x4, disk încorporate şi îndrumare vocală display, cu touch screen, sistem audio tip JBL cu 14 incinte acustice + DVD, changer comenzi, audio pe volan, sistem Bluetooth, comenzi audio pe volan, radio cameră pentru mers în marsalier, aer condiţionat cu reglare automată pentru pasager şi şofer, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele cu inserţie de lemn, volan reglabil electric pe adâncime şi înălţime, încălzire tapiţerie piele, scaune încălzite şi ventilate, cotieră centrală, cu funcţia de refrigerare şi multe alte facilităţi.

Preşedintele actual al CJ Vrancea, Cătălin Toma, spune că s-a speriat când a văzut consumul şi costurile pentru întreţinerea ei, respectiv 26 de litri/100 km şi aproape 100.000 de euro cheltuieli până acum.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite