O femeie de 94 de ani dată dispărută a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă. Ce păţise bătrâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna a fost găsită după aproximativ o oră de căutăriFoto: IPJ Argeş
Bătrâna a fost găsită după aproximativ o oră de căutăriFoto: IPJ Argeş

O femeie de 94 de ani, din Argeş, dată dispărută marţi, la prânz, a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă într-o zonă e vegetaţie mare şi deasă din care  bătrâna nu se mai putea ridica.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, care au efectuat verificări în cazul femeii dispărute, au găsit-o în viaţa după aproximativ o oră de căutări.

"În ziua de 17 august., în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi, de către o femeie din localitatea Dobreşti, despre faptul că bunica sa, în vârstă de 94 de ani, ar fi dispărut de la domiciliul său din localitatea Dobreşti, acolo unde locuia singură", precizează IPJ Argeş. 

Dispariţia a fost observată în cursul dimineţii, însă rudele au căutat-o pe femeie în împrejurimi, până să solicite ajutorul poliţiştilor.

"Imediat, au fost alcătuite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti, jandarmi şi voluntari, care au efectuat verificări în zonă.

Acţiunile de căutare s-au desfăşurat şi cu ajutorul câinelui de urmă, iar după aproximativ o oră, femeia a fost găsită, în viaţă, într-o zonă cu vegetaţie deasă şi mare, la aproximativ 200 de metri de locuinţa sa", mai precizează IPJ Argeş.

Nu s-a mai putut ridica

Din primele verificări a reieşit faptul că femeia nu a fost victima vreunei infracţiuni.

"Din declaraţiile acesteia, ar fi plecat în cursul serii trecute, după apă, ar fi căzut în vegetaţia abundentă şi nu ar mai fi reuşit să se mai ridice" , mai precizează IPJ Argeş.

Bătrâna a fost predată unui echipaj medical, în vederea evaluării stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor medicale care se impun.

 Vă recomandăm să mai citiţi:

 O femeie de 94 de ani dată dispărută a fost găsită de poliţişti cu ajutorul unui câine de urmă. Ce păţise bătrâna 

 O maşină a luat foc lângă o sondă şi o benzinărie de pe DN7, după un accident cu patru autovehicule implicate. Două persoane se aflau în interior | adevarul.ro

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite