O falsă jurnalistă a încercat să şantajeze un primar din Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Argeş a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, de către procurorii din Slatina, fiind acuzată că ar fi încercat, sub o calitate falsă de jurnalistă, să şantajeze un primar din judeţul Olt, ameninţându-l că urmează să publice un articol compromiţător la adresa sa.

După cum spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe 1 iunie a.c, Dumitru Georgeta Gina ”a contactat persoana vătămată, primar al unei unităţi administrativ-teritoriale din judeţul Olt, membru al unui partid politic şi i s-a prezentat ca fiind o jurnalistă de la un cotidian din judeţul Argeş, transmiţându-i că urmează să fie publicat un articol compromiţător la adresa sa pe prima pagină a ziarului, solicitându-i totodată un punct de vedere”.

Ulterior, pe 3 iunie Dumitru Georgeta Gina i-a scris mai multe SMS-uri primarului respectiv şi i-a transmis că în schimbul sumei de 60.000 lei nu va publica în cotidian acele informaţii imaginare compromiţătoare.

La acest moment se fac cercetări pe baza mai multor probe pentru a se stabili cu exactitate cum s-au petrecut respectivele evenimente.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite