Nesimţire crasă. Proprietarul unui Porsche Cayenne a aruncat zeci de saci cu moloz la gunoi. Ce amendă a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a aruncat aproape o tonă de moloz în plină zi FOTO: Primăria Mioveni
Şoferul a aruncat aproape o tonă de moloz în plină zi FOTO: Primăria Mioveni

Graţie imaginilor suprinse de o cameră de supraveghere, poliţiştii locali din Mioveni au identificat şoferul unui automobil Porsche Cayenne care a aruncat zeci de saci cu moloz la o ghenă de gunoi, deşi acest lucru este interzis prin lege.

Şoferul a fost identificat joi 11 martie în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, a fost sancţionat cu o amendă de 3.000 de lei, pus să cureţe zona şi să plătească o firmă specializată pentru a transporta molozul într-un loc corespunzător.

„Un cetăţean care a fost surprins zilele trecute în oraşul Mioveni, descărcând o remorcă cu o cantitate însemnată de saci plini cu resturi din construcţii a fost sancţionat contravenţional şi obligat să cureţe zona. Astfel de acţiuni au loc constant, atât Poliţia Locală cât şi compartimentul Supraveghere Video monitorizând toate ghenele şi platformele de gunoi din oraş. Atragem atenţia cetăţenilor asupra faptului că debarasarea pe platformele de colectare a gunoiului ori aruncarea la întâmplare pe domeniul public, a molozului şi deşeurilor rezultate din activităţile de construire, demolare ori renovare a locuinţelor se pedepseşte, conform legii cu amendă cuprinsă între 3.000 şi 6.000 de lei. În plus, cei amendaţi vor fi obligaţi să strângă deşeurile aruncate, să cureţe şi apoi să le elimine legal”, precizează reprezentanţii Poliţiei Locale Mioveni.

Vă mai recomandăm şI:

Exces de viteză, bere la volan: Un nepot al lui Fidel Castro stârneşte polemică în Cuba VIDEO

Maşină de lux, furată din Bucureşti, descoperită în trafic de poliţiştii din Ploieşti

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite