Exces de viteză, bere la volan: Un nepot al lui Fidel Castro stârneşte polemică în Cuba VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nepotul lui Fidel Castro consumând bere la volan FOTO worldstockmarket.net
Nepotul lui Fidel Castro consumând bere la volan FOTO worldstockmarket.net

În decurs de numai o săptămână, Sandro Castro a publicat două filmuleţe care au inflamat rapid reţelele sociale în Cuba.

De o săptămână încoace, Sandro Castro, un tânăr de 29 de ani, provoacă discuţii aprinse despre el pe insula comunistă. Acum câteva zile, acest nepot al părintelui Revoluţiei Cubaneze s-a filmat la volanul unui Mercedez Benz conducând cu 140 de kilometri pe oră. În pofida criticilor, a recidivat luni, de această dată consumând bere în timp ce se afla la volan.

Aceste scene, difuzate pe reţele sociale şi în presă, au provocat discuţii aprinse într-o ţară măcinată de sărăcie după mai bine de şase decenii de comunism, unde foarte puţini îşi permit o maşină, darămite un bolid de lux.

În faţa criticilor, Sandro Castro şi-a prezentat „scuze profunde”. El a susţinut totodată că bolidul din filmuleţ nu-i aparţine, fiind împrumutat de la „o cunoştinţă”.

Cu toate acestea, a recidivat cu berea în mână la volan, gest văzut ca o sfidare.

Preluând aceste imagini, El Nuevo Heraland a adus noi critici la adresa regimului instituit de Fidel Castro în 1959. Potrivit acestei publicaţii independente, Sandro Castro, un „client fidel al cluburilor de noapte din Havana”, reprezintă adevărata faţă a urmaşilor comuniştilor care ţin captivă ţara de aproape 62 de ani încoace.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite