Mesaje emoţionante pentru Oana, una dintre victimele incendiului din Colectiv: “Cer îngăduinţă de la Dumnezeu pentru ca acest suflet să rămână lângă noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Rotariu, nepoata senatorului Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, una dintre victimele catastrofei de acu o săptămână din Bucureşti are arsuri de gradele 3 şi 4 pe 40% din corp şi arsuri ale căilor respiratorii, fiind şi acum în comă indusă.

Prietenii, colegii şi rudele sale, se roagă ca Oana să iasă învingătoare din această luptă.

„Trec prin momente sufleteşti de mare intensitate, pentru că am fost acolo în primele momente ale dramei, în faţa celor care ieşeau din clădire cu trupurile mutilate, lângă mulţimea de oameni în uniforme care se luptau să-i ţină în viaţă şi în cele din urmă, dar nu în ultimul rând, pentru a căuta o fată dragă sufletului meu, nepoata mea, fata cumnatului meu, drept pentru care cer îngăduinţă de la Dumnezeu, gânduri bune de la voi toţi pentru ca acest suflet să rămână lângă noi. Dumnezeu să vă protejeze pe voi toţi, pe copiii voştri şi, tot El, să ne dea nouă puterea“, a scris, pe Internet, Alexandru Grozav, unchiul Oanei Rotariu. 

Tânăra este piteşteancă şi lucrează la o bancă din Bucureşti

În teribilul incendiu din Bucureşti au pierit deja trei tineri argeşeni - Diana Enache, Valentin Fieraru şi Monica Tănăsoiu. Alţi cinci sunt internaţi în continuare în spitalele din Bucureşti. În afară de Oana Rotariu, mai vorbim de Marius Frătoaica, un colecţionar de costume populare, din Câmpulung, Cătălin Scânteie, chitaristul trupei rock Hatemode, soţia sa, Sanda Scânteie, tot din Câmpulung şi Andrei Ciprian Iliescu, din Curtea de Argeş. Din fericire, spre deosebire de Oana, toţi patru sunt într-o stare stabilă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite