Meci de fotbal între deţinuţi şi juniorii de la CS Mioveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Învingători au ieşit juniorii de la CS Mioveni
Învingători au ieşit juniorii de la CS Mioveni

Ieri dimineaţă, pe stadionul Clubului Sportiv Dacia Mioveni, a avut loc  un meci de fotbal între echipa persoanelor private de libertate aflate în custodia Penitenciarului Colibaşi şi echipa de juniori a Clubului Sportiv Dacia Mioveni.

Membrii echipei de fotbal a penitenciarului au fost 14 persoane condamnate, clasificate în regim deschis, care au fost selecţionate să  susţină această competiţie  pe baza aptitudinilor sportive  dovedite în cadrul activităţilor de menţinere a unei vieţi active desfăşurate în mod curent în unitatea de detenţie.

La această competiţie a fost prezent şi primarul oraşului Mioveni, domnul Georgescu Ion, care a asistat din tribune la jocul celor două echipe.

Deţinuţii au purtat echipament sportiv donat în anul 2010 de către preşedintele Clubului Sportiv Dacia Mioveni, prezent şi dânsul  la meci.

Activitatea a fost organizată de Penitenciarul Colibaşi, cu sprijinul  clubului sportiv menţionat , pentru a marca Ziua Mondială a Mişcării Olimpice ( 23 iulie- organizată în iunie pentru faptul că juniorii dela Dacia Mioveni vor intra în vacanţă) şi a avut ca principale obiective menţinerea tonusului fizic şi psihic prin activităţi de educaţie fizică, dezvoltarea spiritului competitiv şi spiritul de fair-play.

Deţinuţii au pierdut meciul, tinerii fotbalişti având o condiţie fizică superioară. Cu toate acestea şi deţinuţii au reuşit să înscrie trei goluri în poarta adversă.
 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite