Mâncare tradiţională asiatică, în centrul Piteştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Asia Food Cooking puteţi servi preparate tradiţionale asiatice
La Asia Food Cooking puteţi servi preparate tradiţionale asiatice

Dacă doriţi să încercaţi mâncarea asiatică, atât de renumită pentru gustul său delicios, dar şi pentru că este uşoară şi sănătoasă, nu este nevoie să străbateţi mii de kilometri până pe continentul asiatic. Este de ajuns să ieşiţi în oraş, la restaurantul Asia Food Cooking.

Situat pe Strada Plevnei nr. 10, chiar în centrul oraşului, lângă Parcul 1907, A.F.C. este mai mult decât un restaurant. Este locul ideal unde te poţi relaxa, în timp ce savurezi o cină delicioasă în compania prietenilor, a partenerilor de afaceri, localul având internet wireless, sau a persoanelor dragi. Localul este o reflexie a culturii asiatice care oferă o colecţie a celor mai rafinate şi delicioase preparate exotice.  


Şi amplasamentul restaurantului a fost ales cu grijă de proprietar, acesta preferând o zonă destul de liniştită, în opoziţie cu agitaţia oraşului. Este locul ideal unde puteţi evada din cotidian şi să vă buzuraţi de o masă sofisticată şi uşoară în acelaşi timp. Localul este uşor de recunoscut după culorile calde în care este zugrăvit, menit să vă facă să lăsaţi grijile şi problemele la intrare. Parcă intraţi într-o altă lume, menită să vă răsfeţe toate simţurile.

Restaurantul este decorat după principii Feng-Shui

Ambianţa este plăcută, design-ul interior fiind bazat pe principii Feng-Shui. Muzica asiatică contribuie şi ea la atmosfera plăcută, restaurantul fiind locul ideal pentru o cină romantică. Restaurantul este deschis în fiecare zi până la ora 24.00.
Bucătarii de la Asia Food Cooking prepară bucate tradiţionale din diferite colţuri ale Asiai, cum ar fi sushi japonez, satay sau curry thailandez, Wok ca în China, Nem şi Pho vietnamez sau preparate mongoleze.


Din meniu puteţi alege preparate din pui, porc, raţă, peşte, vită, garniture, supe –aperitiv, orez şi tăiţei la wok cu legume servite cu sosuri picante sau dulci. Preţurile sunt variate, de la 3.2 lei, o porţie de chipsuri de creveţi până la 32.9 lei un platou de somon cu legume şi orez sau 75.3 lei un platou cu 24 de pacheţele de sushi, specialitatea casei. Meniul zilei costă doar 12.9 lei.


Dacă totuşi nu reuşiţi să ajungeţi la Restaurantul Asiatic, puteţi încerca preparatele de aici, făcând o comandă acasă sau la birou.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite