Locuri de distracţie pentru copilul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tobogane sau piscine cu bile colorate sunt jucăriile cu care copiii se pot distra
Tobogane sau piscine cu bile colorate sunt jucăriile cu care copiii se pot distra

Tobogane, pereţi pentru căţărat sau piscine pline cu bile colorate sunt jucăriile cu care copiii se pot distra. Fie că mergeţi la cumpărături şi cât timp daţi o raită printer rafturi lăsaţi copilul la locul de joacă sau mergeţi la mall pentru a lua masa în oraş, copiii nu se vor mai plictisi când vă însoţesc.

Toamna a sosit, iar joaca afară nu va mai fi posibilă prea mult timp pentru copii. Pentru a împăca lipsa de timp a părinţilor şi nevoia copiilor de a se distra, vă propunem câteva locuri de joacă special amenajate pentru cei mici, situate în marile centre comerciale din Piteşti.

Aşa veţi reuşi să mergeţi la cumpărături liniştiţi într-un supermarket sau să mâncaţi la un restaurant în oraş ori să vă uitaţi la un film în fără ca micuţul dumneavoastră să se plictisească în acest timp.

La Jupiter City copiii au la dispoziţie cel mai mare spaţiu de joacă indoor din oraş. Este vorba de un loc de joacă dotat cu tobogane gonflabile, un perete de căţărat şi o piscină umplută cu bile colorate. Micii poznaşi se pot juca aici în voie, în fiecare zi, gratuit, între orele 09.00 şi 21.00. Astfel vor deveni cei mai curajoşi alpinişti, maeştri într-ale căţăratului şi vor învăţa să împartă jucăriile şi cu alţi copii. Părinții nu trebuie să își facă griji pentru ei că se vor lovi în timp ce se joacă, asta deoarece personalul calificat îi va supraveghea tot timpul cât părinții își fac cumpărăturile în voie.

În plus, copiii cu vârste între 3 şi 8 ani se pot juca într-un labirint structurat pe module: tuburi de comunicare, piscină cu bile, tobogane,  poduri şi punţi de trecere, scări de plastic şi un panou de căţărat. Tot la Jupiter City copiii care practică jocul minţii au la dispoziţie o tablă de şah imensă unde se pot juca, mutând piesele care sunt cât ei de mari.

Cumpărături în timp ce copilul se distrează
La Euromall copiii au la dispoziţie un spaţiu de joacă cu o capacitate de 50 de locuri sub forma unui labirint. Micuţii sunt supravegheaţi de personal specializat, iar la cerere pot fi organizate petreceri pentru copii. Părinţii îşi pot lăsa aici copilul o zi întreagă fără să stea cu grijă că cel mic poate păţi ceva.

În cursul săptămânii, tariful este de 10 lei/copil iar în week-end părinţii trebuie să plătească 15 lei, indiferent de timpul pe care copilul îl petrece în incinta locului de joacă.

“Este un loc de joacă privat conceput după standarde europene. Evident, există nişte măsuri care sunt luate tocmai pentru a le asigura tuturor copiilor posibilitatea de a se juca în siguranţă.”, spune Camelia Bădulescu, PR Euromall.

Petreceri tematice
Şi la Auchan este un loc de joacă pentru copii amenajat cu tobogane şi trambuline gonflabile, piscină cu bile şi jocuri de îndemnnare. Pentru o oră de joacă veţi scoate din buzunar 7 lei.

 La parterul complexului commercial Trivale Shopping Center a fost amenajat un loc de joacă pentru copii, denumit chip şi Dale unde prichindeii se pot distra de minune. Aici se organizaează petreceri aniversare şi tematice, cu o durată de trei ore. Copiii au trei variante de meniu la alegere, pot savura şampanie dulce, fără alcool, se pot distra la karaoke, dansând, jucându-se cu baloane şi măşti personalizate . Cei mici pot fi pictaţi pe faţă şi se pot juca într-un modul cu labirinturi, scări şi panouri de căţărare.

Distracţia la un astfel de loc de joacă costă între 7 şi 15 lei, în funcţie de perioada de timp şi de jocuri.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite