Ion Dobrinoiu rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Dobrinoiu a fost arestat pentru luare de mită (sursă foto: www.revistapadurilor.ro)
Ion Dobrinoiu a fost arestat pentru luare de mită (sursă foto: www.revistapadurilor.ro)

Fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş, arestat pentru luare de mită, a formulat o cerere de liberare sub control judiciar pe care Tribunalul Argeş a admis-o, dar procurorii au făcut recurs.

UPDATE, 14 MARTIE, ora 17.00 Dobrinoiu rămâne în arest

Curtea de Apel Piteşti a admis, miercuri, recursul procurorilor DNA la decizia magistraţilor Tribunalului Argeş de a-l elibera sub control judiciar pe Ion Dobrinoiu, fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş.

Astfel, Dobrinoiu rămâne în arestul IPJ Argeş, fiind cercetat pentru luare de mită.

13 martie

Ion Dobrinoiu, fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş este la un pas de a afla dacă va rămâne în continuare în arest sau va fi eliberat sub control judiciar.

Dobrinoiu se află de două săptămâni în arestul IPJ Argeş, după ce a fost arestat pentru 29 de zile pentru luare de mită.

Între timp, fostul şef al Direcţiei Silvice a formulat o cerere de liberare sub control judiciar, prin intermediul avocaţilor săi, cerere care a fost admisă de Tribunalul Argeş.

Recursul înaintat de procurori se judecă astăzi la Curtea de Apel din Piteşti.

A motivat mita ca fiind sponsorizare pentru campania electorală

La 25 februarie, fostul şef al Direcţiei Silvice Argeş a fost arestat pentru luare de mită. Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că la 22 februarie 2012, inculpatul Ion Dobrinoiu, în calitate de director coordonator al Direcţiei Silvice Argeş, a primit cu titlu de mită suma de 12.000 lei de la învinuitul Florin Păun, administrator la S.C. EXPLORER MARCOS WOOD S.R.L. Stoeneşti, judeţul Argeş, pentru a-i facilita atribuirea unui contract de exploatare masă lemnoasă din domeniul silvic public. Avocaţii săi au declarat că suma de bani a fost într-adevăr primită, dar nu ca mită, ci ca sponsorizare pentru campania electorală.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite