Invazie de purici la Sala Sporturilor din Piteşti: „Sună amuzant, dar este periculos, pentru că îi luăm acasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre principalii beneficiari ai sălii este Clubul Sportiv FC Argeş Foto: Captura video Observatornews.ro
Unul dintre principalii beneficiari ai sălii este Clubul Sportiv FC Argeş Foto: Captura video Observatornews.ro

Invazie de purici în Sala Sporturilor din Piteşti. Deşi s-a făcut dezinsecţie, aceştia reapar pentru că mai multe pisici şi-au găsit adăpost în clădire. Sportivii care se antrenează acolo spun că pe lângă zecile de ciupituri cu care s-au ales, se roagă să nu ajungă cu puricii acasă.

"La un moment dat a fost situaţia foarte nasoală şi aveam şosetele pline de purici. Sună amuzant, dar este periculos, pentru că îi luăm acasă, ducem la familii, plus animalele de companie pe care le avem şi nu e o senzaţie tocmai plăcută", spune Lucian Chirof, sportiv, potrivit Observatornews.ro.

"În momentul în care plecăm de aici, ne schimbăm, ne scuturăm foarte bine hainele, adidaşii, rucsacele şi ne rugăm să nu rămână vreunul din greşeală", mărturiseşte Bogdan Vâlcu, preparator sportiv. 

Unul dintre principalii beneficiari ai sălii este Clubul Sportiv FC Argeş. Conducerea a cerut Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret să facă dezinsecţie. Doar că puricii nu au dispărut.

"Sunt mai multe pisici care au intrat în sală şi şi-au făcut culcuş. Am înţeles că au pui pe undeva prin sală pe aici", povesteşte Dragoş Şerban, directorul clubului FC Argeş. 

"Duminică după-masă s-a efectuat dezinsecţia. Nu faptul că ea costă 800 de lei acum este o problemă, ci faptul că trebuie să faci, probabil, în fiecare lună şi la un moment dat devine o problemă", crede Dănuţ Oprea, de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. 

Sportivii spun că nu vor mai intra la antrenamente dacă sala nu va scăpa de chiriaşii nepoftiţi. Ca măsură suplimentară, toate locurile prin care puteau intra pisicile au fost închise. 

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite